Dol-fijne Days - voor kleuters 2de en 3de kleuterklas

maandag, 20 augustus, 2018 - 10:00 tot dinsdag, 21 augustus, 2018 - 16:00
Berchem

Experimenteren en ontdekken zijn de sleutelwoorden van deze dolle kleuter-tweedaagse. Is je kind nieuwsgierig en ontdekt het graag nieuwe dingen? Dan is deze workshop de perfecte uitdaging!

Tijdens de Dol-fijne Days komt je kind in contact met ontwikkelingsgelijken. Dit contact is voor een hoogbegaafd kind cruciaal in zijn groeiproces. Kinderen die wat onzeker of faalangstig zijn, worden aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen en door te zetten. Spelenderwijs ontdekken we een aantal valkuilen op sociaal-emotioneel vlak waar hoogbegaafde kinderen al eens tegen botsen en leren we hiermee om te gaan. We leren durven en we durven te leren.

Een growing mindset is de basis van alle interacties en dé doelstelling van dit traject!

Doelgroep: kleuters van de tweede en de derde kleuterklas

Begeleiding: Saskia Hendrickx, psycho-pedagogisch consulente gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong

Voor wie:  kleuters uit de 2de en 3de kleuterklas

Waar: Mindlab Exentra, Grote Steenweg 34, 2600 Berchem

Wanneer: maandag 20/08 & dinsdag 21/08 telkens van 10 u. tot 16 u. Op dinsdag 21/08 is er een groepsevaluatie voor ouders waarin wordt uitgelegd wat de kinderen gedaan en geleerd hebben. De kinderen kunnen blijven tijdens deze sessie en worden opgevangen in een ander lokaal. 

Prijs: € 245

Je inschrijving wordt definitief na storting van het verschuldigde bedrag op rekening nummer BE87 0016 6994 2094, BIC Swift code GEBABEBB van EXENTRA VZW - Grote Steenweg 40 - 2600 Berchem met vermelding: naam kind + Dol-fijne days 20/08/2018

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding.

Bij annulering in de laatste 2 weken is er geen terugbetaling.

Indien nodig behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen.

We behouden het recht om je kind de toegang tot het traject te ontzeggen wanneer zijn/haar gedrag de draagkracht van de groep overschrijdt.