Hoogbegaafd of gewoon sterk? Wat is het verschil? Een inleiding. - Leuven

dinsdag, 6 februari, 2018 - 19:30 tot 21:30
Leuven

Wat is hoogbegaafdheid nu echt, en wat niet? En vooral: hoe zorgen we ervoor dat hoogbegaafden zich goed in hun vel blijven voelen en hun capaciteiten laten zien? Dit is het centrale thema van onze lezing.

Hoogbegaafdheid is een populair en actueel onderwerp dat nog voortdurend aan belangstelling wint. Dat neemt niet weg dat er nog steeds veel misverstanden de ronde doen, als zou hoogbegaafd zijn een automatische garantie op een succesvol leven bieden bijvoorbeeld. Tijdens onze lezingen leggen we je haarfijn uit waarom dit niet zo is en waarom hoogbegaafde mensen vaak net dat tikkeltje ‘anders’ zijn dan andere mensen. Verder leggen we ook uit waarom een en dezelfde aanpak niet per se de enige juiste is voor alle hoogbegaafden en gaan we in op de dingen waarin ze onderling juist heel sterk kunnen verschillen.

Omdat onze wetenschappelijke kennis voortdurend evolueert en onze ervaringen in het begeleiden van hoogbegaafden en hun omgeving (gezin, school maar ook de werkvloer) blijft groeien, zijn we in staat om onze lezingen op elk moment up to date én praktisch te houden. Afhankelijk van het luisterpubliek passen we onze praktijkvoorbeelden zo veel mogelijk aan en uiteraard voorzien we ook steeds voldoende tijd om in te gaan op jouw vragen.

Voor wie: iedereen die graag meer wil weten over hoogbegaafdheid

Leiding: Annemie Willemse, psychotherapeute gespecialiseerd in hoogbegaafdheid

Waar: Sportoase, Philipssite 6, 3001 Leuven

Wanneer: dinsdag 6 februari, van 19u30 tot 21u30

Kostprijs: € 30 per persoon

Je inschrijving wordt definitief na online inschrijving via onderstaande link en storting van het bedrag van € 30 op rekeningnummer BE87 0016 6994 2094, BIC Swift code GEBABEBB van EXENTRA VZW - Grote Steenweg 40 - 2600 Berchem met vermelding: naam + Wat is HB Leuven 6/02. Na betaling ontvang je een voldane factuur.

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de cursus rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding.

Bij annulering in de laatste 2 weken is er geen terugbetaling.

Bij te weinig deelnemers behouden wij het recht om de cursus te verplaatsen.