Exentra-café Nazareth

dinsdag, 13 maart, 2018 - 19:30 tot 21:30
Nazareth

Exentra organiseert een Exentra-café voor hoogbegaafde volwassenen (hieronder worden volwassenen verstaan die zich herkennen in de beschrijving van hoogbegaafdheid) maar ook partners, collega's, vrienden, ouders en volwassen kinderen. 

Het Exentra cafe-duurt 2 tot 2,5 u en bestaat uit:

  • Een spreker die het gekozen onderwerp van de avond komt toelichten.
  • Een interactief deel dat kan bestaan uit een open discussie, een geleide ervaringsuitwisseling, casus voorleggingen, vraagstellingsrondes in 2 richtingen.
  • Gelegenheid tot een informele borrel.

Spreker: Annemie Willemse, psychotherapeute gespecialiseerd in hoogbegaafdheid

Volgend onderwerp staat op de agenda:

  • Hoe is het om als volwassene hoogbegaafd te zijn? Hoe functioneert (of blokkeert?) een hoogbegaafde op de werkvloer? Is elke hoogbegaafde ‘moeilijk’, ‘asociaal’ en ‘veel te veeleisend’? Waarom maken juist hoogbegaafde volwassenen zo vaak een burn out door? Levert ‘jobhoppen’ iets op? Het zijn maar enkele van de thema’s die we op deze avond aansnijden, op basis van een uiteenzetting over wat dat nu precies betekent, hoogbegaafd zijn. Opgelet: hetzelfde onderwerp werd behandeld op het Exentra-café op 30 november in Antwerpen. 

Wanneer: dinsdag 13 maart om 19.30u

Prijs: 30 euro per persoon. Indien u met meerdere personen komt, gelieve alle namen mee te geven bij 'boodschap'.

Locatie: Hotel Van der Valk, E17, Nazareth

Je inschrijving wordt definitief na online inschrijving via onderstaande knop en storting van het bedrag van € 30 per persoon op rekeningnummer BE87 0016 6994 2094, BIC Swift code GEBABEBB van EXENTRA VZW - Grote Steenweg 40 - 2600 Berchem met vermelding: naam + Exentra-café Nazareth 13/3. Na betaling ontvang je een voldane factuur.

Dit evenement is volzet. Er kan niet meer ingeschreven worden.