Lezing: Krijgt je kind op school het aanbod dat het nodig heeft?

dinsdag, 20 februari, 2018 - 19:00 tot 22:00
Berchem

Onze dagelijkse praktijk met ouders van hoogbegaafde kinderen leert ons dat vele ouders specifieke vragen hebben over allerlei aspecten van het schoolleven van hun kind. In deze sessie gaan we dieper in op veelgehoorde vragen die onder meer betrekking hebben op schoolkeuze, verwachtingen van de school en onderwijsinterventies voor sterke en hoogbegaafde kinderen.

We willen je graag aangeven waarop je moet letten als je een school kiest en welke kwaliteitsaspecten hierin meespelen. Wat is een goede differentiatie en kangoeroewerking en welke taak heb je daarin als ouder? We nemen je mee in de diverse wereld van versnellen en bekijken of een gedifferentieerde aanpak nodig is voor elk kind. We geven ook aan welke plek apart onderwijs voor hoogbegaafde kinderen invult in de zorg die nodig is.

Voor wie: ouders van hoogbegaafde kinderen in het basisonderwijs, leerkrachten en directies uit het basisonderwijs en andere geïnteresseerden.

Leiding: prof. dr. Tessa Kieboom en prof. dr. ir. Kathleen Venderickx, bestuurders Exentra vzw

Waar: Congrescentrum De Finale, Boomgaardstraat 22, 2600 Berchem

Wanneer: dinsdag 20/02/2018, 19 u. tot 22 u.

Prijs: € 50 per persoon / € 95 per koppel

Je inschrijving wordt definitief na online inschrijving via onderstaande knop en storting van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer BE87 0016 6994 2094, BIC Swift code GEBABEBB van EXENTRA VZW - Grote Steenweg 40 - 2600 Berchem met vermelding: naam + lezing 'Krijgt je kind op school' 20/02. Na betaling ontvang je een voldane factuur.

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering tot 2 weken voor aanvang van de lezing rekenen wij 30 % annuleringsvergoeding.

Bij annulering in de laatste 2 weken is er geen terugbetaling.

Indien nodig behouden wij het recht om de lezing te verplaatsen.